Testiranje marama SensiMo Slings i PellicanoBaby

Testiranje marama važno je za svakog proizvođača marama s dva aspekta. S jedne strane, služi za provjeru kvalitete i sigurnosti marame. Važno je saznati informacije poput postojanosti boja ili koje karakteristike tijekom nošenja daje određena kombinacija materijala.

No, s druge strane, testiranje je korisno i za marketing proizvodača marama. Omogućavanjem većem broju korisnika da isproba vaš proizvod, širite svijest o vašem brendu i dolazite do potencijalnih kupaca. A svaki zaljubljenik u marame voli biti jedan od testera marame. Tko ne voli dobiti novu igračkicu, makar i posuđenu? 😉

SensiMo Slings i PellicanoBaby marame za testiranje

Članovima grupe Nošenje djece (Babywearing) omogućeno je da isprobaju tri SensimoSlings i tri PellicanoBaby marame kroz sljedećih nekoliko mjeseci! Na žalost, zbog toga što trošak slanja marame sljedećem korisniku mora snositi svatko tko sudjeluje u testiranju, moramo testiranje ograničiti samo za Republiku Hrvatsku.

Ako putujete u Hrvatsku tijekom godišnjeg odmora, slobodno se prijavite za testiranje i napomenite u kojem periodu možete isprobati maramu. Ne obećajemo ništa, no pokušat ćemo svima izaći u susret koliko to bude moguće.

Pravila testiranja marama

Bilo koji član grupe s hrvatskom adresom može se prijaviti za testiranje marama. Svaki član može se prijaviti za koliko god marama želi, no vodit ćemo računa da se ne dogodi da netko dobije tri marame, a netko drugi niti jednu.

Svaka marama otići će na adrese minimalno 15 različitih osoba. Ako se malo ljudi odazove na testiranje, krenut ćemo redom kojim su se prijavili. Ako interes bude velik, testere ćemo izabrati nasumično.

U grupi koja ima više od 6300 članova na prste jedne ruke možemo nabrojati savjetnice u Hrvatskoj, tako da će one prve dobiti marame. Neke marame (posebno lanene) potrebno je slomiti prije nego što postanu podatne za korištenje, a to nije posao koji želimo ostaviti početnicima. Tek nakon što svaka marama prođe savjetnici kroz ruke, počinjemo brojati kome odlazi.

Marame možete poslati sljedećoj osobi na koji god način želite. Najjeftiniji su vjerojatno HP i Tisak, no možete koristiti i kurirsku službu ili osobno dostaviti maramu. Dostava marame sljedećoj osobi vaš je jedini trošak.

Prijavom za testiranje dozvoljavate administratorima grupe da vaše podatke za potrebe dostave podijele s članom koji ima maramu prije vas.

Molimo vas da ne perete marame. Potrudite se da ostanu čiste, da ne mirišu na duhanski dim i slično. Ako je maramu ybog nekog razloga potrebno oprati, morate kontaktirati administratore da dobijete upute o pranju i peglanju.

Svaki sudionik testiranja obavezan je u grupu staviti barem jedan komentar sa svojim mišljenjem o marami (u album za Recenzije tkanih maramama) ili jednu sliku na kojoj nosi maramu (u Album za pokazivanje) kako bismo lakše pratili gdje se marama u kojem trenutku nalazi.

Prijave za testiranje marama

Klikom na link i ispunjavanjem formulara prijavljujete se za testiranje marama. Prijave su otvorene do 21. srpnja 2016.

  1. PellicanoBaby Phicass Jeans (4)
  2. PellicanoBaby Watermelon Delice (6)
  3. PellicanoBaby Zamira (duga 6)
  4. SensiMo Slings Kohaku Lime (6)
  5. SensiMo Slings Tone (7)
Ivy Gutierrez
Profili:
0 Comments

Leave a reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

© 2024 Bebologija was founded in 2015 by Ivana Ivy Gutierrez.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?