Savjetnica za nošenje djece Ivana Ivy Gutierrez

 • Lokacija: Zagreb, RH + Texas, SAD
 • Kontakt: ivy@bebologija.net
 • Web stranica: Bebologija

Ivana je trenutačno u Zagrebu i dostupna za individualna savjetovanja i grupne radionice. Njezine su omiljene nosiljke klokanice, no ima iskustva u korištenju i podučavanju svih vrsta nosiljki.

Od siječnja 2015. godine obrazuje se za savjetnicu za nošenje u Babywearing International, neprofitnoj američkoj organizaciji koja roditeljima pomaže sigurno i udobno nositi svoju djecu. Uočavajući manjak takve pomoći u Hrvatskoj, u svibnju iste godine otvara prvu hrvatsku (realno, ex-Yu regionalnu) grupu na Facebooku o nošenju djece, a od srpnja s povratkom u Hrvatsku po uzoru na BWI počinje organizirati okupljanja na kojima se besplatno pomaže i savjetuju roditelji.

U veljači 2016. godine Ivana prolazi prvi osnovni tečaj za savjetnicu za nošenje Die Trageschule održan u Zagrebu. Od ljeta iste godine samostalno educira roditelje i u San Antoniju kao Volunteer Babywearing Educator.

4 Comments
 1. Snježana 11 months ago

  Meni najdraža savjetnica. Komunikativna, otvorena, iskusna, inteligentna, uvijek spremna pomoći. Jedina savjetnica koju znam zagnjaviti preko inboxa kad mi je bitno i uvijek spremno odgovori.

 2. martina 10 months ago

  kako se može stupit u kontakt sa njom?
  hvala

  • Author
   Ivy Gutierrez 10 months ago

   Mozes mi poslati email na ivy @ bebologija.net 🙂
   Ivana

 3. Josipa 8 months ago

  Sve pohvale za Ivu 👍 brzo je odgovorila i savjetovala kako da pravilno namjestim klokanicu te je tražila da joj povratno javim da li je ok. Ako budem opet trebala savjet, njoj bi se sigurno obratila 😀

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

© 2018 Bebologija was founded in 2015 by Ivana Ivy Gutierrez.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?